N Nilsson Fiolbyggare AB


Regler och villkor

Villkor

Vårt mål är att erbjuda så mycket vi kan av vårt utbud i webbshoppen. Men om du saknar något i vår webbshop så finns det kanske ändå hos oss, så ring eller maila.
När det gäller instrument och stråkar så be oss skicka aktuella listor på vårt stora utbud.
Vi har naturligtvis också material till dig som bygger själv. Vi utför reparationer, vi köper in instrument och vi säljer i kommission. Vi gör även värderingar.

Betalning

Varorna skickas mot faktura. Betalningsvillkor privatpersoner 15 dagar. För nya kunder förbehåller vi oss rätten att ta kreditupplysning. Vid betalningsanmärkning skickas varorna mot förskottsbetalning. Vid sändningar med högre belopp kan försäkringskostnader och eventuellt andra avgifter gälla. Vid order under 150 kr tillkommer en expeditionsavgift på 35 kr. Vid krav på e-fakturering tillkommer en expeditionsavgift. Vi har tyvärr inte möjlighet att leverera utanför EU.

Bli kund

För att kunna handla hos oss måsta du registrera dig som kund och det är helt gratis. Du måste vara 18 år för att få handla.

Personuppgifter

Vi hanterar vårt kundregister i enlighet med GDPR.
Genom att lämna uppgifter på webbshop.fioler.se samtycker du till att den information du lämnar registreras hos oss. Vi lämnar aldrig ut information till tredje person och vi säljer/lämnar aldrig ut e-postadresser. Vi förbehåller oss också rätten att ta kreditupplysning på nya kunder och vid betalningsanmärkning skickas varorna mot förskottsbetalning.

Bedrägerier

Alla typer av bedrägerier, falska köp eller falskt angivna uppgifter rapporteras till polismyndighet.
N NILSSON FIOLBYGGARE AB har också rätt att avslå ett köp om det finns några indikationer på bedrägligt förfarande.

Beställning

Det är enkelt att beställa varor från webbshop.fioler.se. När du har hittat en vara du vill beställa klickar du på ”Lägg i kundvagnen”. Produkten kommer då att läggas i din kundvagn och kommer att ligga där under hela ditt besök. Du kan alltid se vad du har i din kundvagn och hur mycket varorna kostar längst upp till höger på hemsidan. Vill du ändra antalet av en produkt eller ta bort den kan du gå till din kundvagn och göra detta. När du har handlat klart klickar du på ”Kassa” eller ”Till kassan”. Gå igenom dina uppgifter om leverans och betalning och bekräfta sedan din order. Ett e-postmeddelande skickas till dig direkt som en bekräftelse på att din order har kommit fram.

Om du av någon anledning inte vill beställa varorna via Internetbutiken kan du kontakta oss via e-mail eller telefon för att beställa.

Reklamationer

Givetvis gäller konsumentköplagen när du handlar varor av oss. En vara kan reklameras om den har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Om du hittar en defekt på den beställda varan, ta kontakt med oss omgående. När reklamationen godkänts skickar vi en ny vara utan kostnad. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot den.

Frakt och returer

Vi levererar beställda varor som brev eller DHL Sevice Point. Leverans sker normalt inom 2-7 arbetsdagar. I annat fall blir du underrättad när din order behandlas.

Exempel på frakt- och emballagekostnader (i Sverige):
Brev 100 gram 43 kr (t.ex. 1 sats violinsträngar)
Brev 250 gram 61 kr (t.ex. 1 sats cellosträngar)
Brev 500 gram 79 kr
DHL Service Point upp till 1 kg 136 kr
DHL Service Point upp till 1-3 kg 179 kr
DHL Service Point 3-5 kg 225 kr
På paket med stor volym beräknas en volymvikt och kan därför bli dyrare än ovan nämnda exempel
DHL Service Point Violinetui 279 kr

Till företag och institutioner skickas beställda varor med DHL Paket

Vid order under 150 kr tillkommer en expeditionsavgift på 35 kr.

Vi har tyvärr inte möjlighet att leverera utanför EU.

Tillverkare
Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Din varukorg är tom